Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Dan is de kans groot dat je al lang hebt bedacht wat er anders moet. Je wilt immers niet voor niets een nieuwe badkamer. Maar waar kies je voor? Ga je voor een compleet nieuwe ruimte die je wilt indelen als badkamer, bijvoorbeeld een voormalige slaapkamer? Dan is het niet zomaar even een kwestie van het sanitair vervangen. Dan heb je pas écht de kans om de badkamer precies zo te maken als je wilt. Natuurlijk kun je, als je geen slaapkamer over hebt, ook de huidige badkamer voorzien van nieuwe tegels en een mooie nieuwe badkamerkast.

Pak het groots aan of toch iets kleiner

Heb je de (financiële) ruimte om de badkamer groter te maken of te verplaatsen? Doe dat dan vooral! Je moet dan wel nog even meer tijd nemen om te bepalen wat je wilt. De ruimte is een stuk groter en je kunt dus kiezen voor én een bad én een douche. Dan hoef je nooit meer in bad te douchen. Maar ga je dan voor een chique bad op pootjes en een inloopdouche met een douchewand? Of ga je toch een keuze maken uit de vele douchecabines die er zijn?

Wil je je huidige badkamer vernieuwen? Ook dan is er meer mogelijk dan je zou verwachten. Door de indeling van de badkamer te veranderen zorg je ervoor dat je het gevoel hebt dat je helemaal bent verhuisd!

Bezoek een van de showrooms

Je kunt alles wat je wilt gewoon online bestellen, maar misschien is het ook wel een fijn idee om eens te kijken in een van de showrooms van Q1Sanitair. Je vindt deze op maar liefst 17 plekken in Nederland. Er is dus altijd een showroom bij jou in de buurt. Je kunt daar gewoon even binnenlopen, maar je kunt ook, online, een afspraak inplannen zodat je zeker weet dat een van de adviseurs voor je klaar staat.

Schakel hulp in!

Heb je eenmaal bedacht waar de badkamer moet gaan komen? Dan is dat hét moment om de aannemer of het bouwbedrijf in te schakelen. Zelf een complete badkamer verbouwen is, zeker als je daar geen ervaring mee hebt, bijna niet te doen. Je kunt met deze mensen exact bespreken wat er nodig is om van jouw nieuwe badkamer een wellness-paradijs te maken. Zij kunnen je precies vertellen wat de kosten zullen zijn en hoe lang de klus zal gaan duren. Jij kunt zelf zorgen voor alle tegels en alle sanitair, de kranen en de handdoekenrekjes. Dat zal een aanzienlijk verschil maken.