We kunnen er kort over zijn: designmeubelen zijn een geweldige manier om de uitstraling van elke kamer te verbeteren. Ze zijn niet alleen vaak ontzettend mooi, maar zijn ook functioneel en kunnen zelfs waarde toevoegen aan je huis. Vandaag bespreken we een aantal redenen waarom designmeubels zo’n goed idee zijn voor je interieur. We zullen ook tips geven over hoe je de juiste stukken voor je huis kunt kiezen. Dus of je nu je hele huis wilt omtoveren tot een waar paleisje of slechts één kamer een make-over wilt geven met een prachtige Artisan stoel, designmeubilair is zeker the way to go! Lees je mee?

Wat zijn designmeubelen en waarom zou je erin investeren

Als het op de inrichting van je huis aankomt, heb je een paar opties. Je kunt de goedkope en gemakkelijke weg kiezen, en kiezen voor in massa geproduceerde stukken uit je plaatselijke meubelwinkel. Of je kunt je uitleven met prachtige designmeubelen van een mooi design merk. Hoewel de laatste optie vooraf meer kan kosten, is het vaak de investering waard. Dit is waarom:

Om te beginnen zijn designmeubels meestal volgens een hogere norm gemaakt dan hun in massa geproduceerde tegenhangers. Dit betekent dat de kans groter is dat ze jaren (of zelfs tientallen jaren) meegaan in plaats van al na een paar jaren gebruik uit elkaar te vallen. Bovendien hebben designmeubelen vaak unieke kenmerken die je op goedkopere stukken niet vindt. Dit kan een vleugje persoonlijkheid en stijl aan je huis toevoegen waar in massa geproduceerde meubels gewoon niet aan kunnen tippen.

Dus als je op zoek bent naar kwaliteitsmeubelen die je huis doen opvallen, overweeg dan te investeren in een paar designmeubelen. Je betaalt vooraf misschien iets meer, maar op lange (en korte) termijn is het de moeite en het geld dubbel en dwars waard.

In de spotlights: Artisan

Dat we hier op InteriorSpot houden van mooie meubels, dat weten jullie. Dit keer kwamen we hiervoor terecht bij Artisan. Artisan is een gerespecteerd meubelmerk uit Bosnië en Herzegovina met een rijke geschiedenis in houtbewerking. Het bedrijf staat bekend om zijn unieke, tijdloze ontwerpen die tot stand komen door een samensmelting van vakmanschap en de nieuwste technologieën. Enkele van de meest iconische stukken uit de Artisan collectie zijn de Neva Lounge Chair, Neva Dining Chair en Neva Dining Table. Deze stukken, zoals de Artisan Neva stoel, zijn gemaakt van hoogwaardig hout en hebben prachtige, ingewikkelde ontwerpen die zeker indruk zullen maken. Als je op zoek bent naar iets echt bijzonders, dan is Artisan de perfecte keuze.

De beste plekken om design meubels te vinden

Designer meubels vind je online of in winkels. Als je op zoek bent naar de beste aanbiedingen, kijk dan altijd eerst goed rond. Je vindt online bijvoorbeeld een grote verscheidenheid aan meubels om uit te kiezen, en je kunt de prijzen gemakkelijk vergelijken. Als je echter op zoek bent naar unieke meubels, kun je vaak het beste naar plaatselijke meubelwinkels gaan. Je zult de meubels in levende lijve kunnen zien, en misschien vind je zelfs een paar mooie aanbiedingen. Welke optie je ook kiest, zorg ervoor dat je je onderzoek doet, zodat je het perfecte meubelstuk voor je huis kunt vinden. Succes met shoppen!